Vape Hub - найкращий вейп шоп України - ОТЗЫВЫ О КОМПАНИИ

Vape Hub - найкращий вейп шоп України

Рейтинг:
5 (2 отзыва)
Создана: 2023-02-11

Адрес компании:
Украина

Телефон:
0-800-333-034

Описание
Вейп шоп Vape Hub - один із лідерів на ринку України із продажу товарі для електронного куріння. На вибір клієнтів пропонуються якісні товари від українських та закордонних виробників. У вейп шопі можна придбати одноразки, под системи, рідини, комплектуючі. Для зручності клієнтів у багатьох містах відкриті офлайн магазини.

Поделиться

Отзывы

2 из 2
Рейтинг:
Имя клиента:
Отзыв
Vape Hub мій улюблений вейп шоп. Дуже часто роблю там замовлення. Навіть купую подарунки для своїх друзів та родичів. Адже багато хто з них теж полюбляє електронні сигарети. А я надаю перевагу одноразкам. Адже не люблю слідкувати за тим, щоб под система була заправлена та заряджена. Але таку думку поділяють не всі.
Рейтинг:
Имя клиента:
Отзыв
Зробити замовлення у вейп шопі Vape Hub дуже просто. Можна зробити замовлення на сайті або ж звернутися за консультацією до операторів, які можуть допомогти підібрати потрібний товар. Якщо замовлення буде оплачено до 16 години, воно буде відправлене в той самий день. Замовляти можна із післяплатою. При замовленні на суму від 999 гривень, доставка безкоштовна.

Отзывы о других компаниях

Рейтинг:
последний отзыв: 2021-04-23
Описание
торгуют з/ч...
Рейтинг:
последний отзыв: 2022-11-03
Описание
Онлайн магазин спортивной обуви и одежды Marathon, в магазине доступные цены на брендовую обувь, высокое качество и широкий ассортимент мужской и детской обуви и одежды. В нашем магазине Marathon продаются оригинальные брендовые кроссовки Adidas, Asics, Puma, Reebok, Nike, New Balance, Clorts, Restime, Urbica и др....
Рейтинг:
последний отзыв: 2024-03-15
Описание
Компания Altapatri предоставляет юридические и консультационные услуги в сфере оформления европейского гражданства. Специалисты компании оказывают помощь в составлении документов и подготовке заявлений для получения гражданства Румынии и ЕС. Информационная поддержка Altapatri включает в себя актуальную информацию по миграционным вопросам и действующему законодательств...