Добавить (Компанию/отзыв)

ОТЗЫВЫ КОМПАНИИ
ТОВ "ТПП ТЕХПРОМ"

ТОВ "ТПП ТЕХПРОМ"

Рейтинг:
(5 отзывов)
Создана: 2024-01-25

Адрес компании:
Украина

Телефон:
+38(067)570-18-62

Описание
Компанія "Техпром" український виробник будівельного і харчового обладнання. Була створена у 2010 році. За час існування компанії ми пройшли шлях розвитку від невеликого підприємства до провідного виробника зі складською системою по всій Україні та штатом професійних співробітників.

Отзывы

Рейтинг:
Имя клиента:
YURCHAK TETIANA
Отзыв
Працюю в бухгалтерії компанії з приємною командою та професійним керівництвом. Завдяки чіткій системі обліку та ефективним процесам, кожен день викликає в мене позитивні враження. Раджу колегам та всім, хто цінує сприятливий робочий середовище, обрати цю компанію!
Рейтинг:
Имя клиента:
Олена Рясна
Отзыв
Компанія Техпром за часів моєї роботи тут тільки росте і розвивається. Постійно збільшує штат, чим надає робочі місця більшій кількості людей. Завжди відкриті до розмов керівники та директора. Тут точно є можливість рости, як спеціаліст, тут можна знайти гарних колег і друзів, а також тут не обмежують в твоїх починаннях. Тому ТЕХПРОМ тільки про позитив!
Рейтинг:
Имя клиента:
Юлия
Отзыв
Працюю в компанії вже третій рік. Хочу сказати, що це дійсно те місце, де можно розвинутися як фахівець! Команда дуже амбітна та злагоджена, усі працюють на результат. Можна заробити, але повинно таки ПРАЦЮВАТИ!
Рейтинг:
Имя клиента:
Елена
Отзыв
Працюю у компанії більше 7 років. Однією з найбільших переваг цієї компанії є велика увага до розвитку кожного працівника. Важливо відзначити також високий рівень професійного обладнання та технологій, які використовуються в роботі. Це дозволяє нам ефективно виконувати поставлені завдання та вдосконалювати свою роботу.
Рейтинг:
Имя клиента:
Анна Гаркуша
Отзыв
Працюю в компанії понад 2 років. Можу сказати, що не часто за своє професійне життя бачила настільки згуртовану команду однодумців. Максимально адекватне керівництво, яке завжди відкрите до конструктивного діалогу, регулярний перегляд рівня зарплатні, гарні умови праці, якісна система адаптації для новачків, можливість навчання та саморозвитку, цікаві івенти, надійні